Καταγγελία για το κατάστημα του ΙΚΑ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 10:40 Καταγγελία για το κατάστημα του ΙΚΑ Λαμίας

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστριας:

«Η κατάσταση στο κατάστημα ΙΚΑ Λαμίας έχει ξεφύγει εντελώς πλέον.

Δύο τηλέφωνα διαθέσιμα και απάντηση καμία. Παλεύω δυο μέρες να βγάλω γραμμή από τις 10 το πρωί μέχρι και το μεσημέρι σε συνεχόμενη βάση τα τηλεφωνήματα και ανταπόκριση καμία.

Η κορύφωση βέβαια της αδιαφορίας τους έφτασε σήμερα όταν μετά από σειρά τηλεφωνημάτων οι γραμμές ήταν μόνιμα κατειλημμένες.

Μάταια λοιπόν, μετά από τόσες προσπάθειες για μια ερώτηση μόνο που ήθελα να κάνω, απευθύνθηκα στην γραμματεία ώστε να κλείσω ένα ραντεβού για να κάνω την ερώτηση μου από κοντά.

Η απάντηση της κυρίας ήταν χαρακτηριστικά "γιατί δεν κλείνετε μέσω ιντερνετ ραντεβού, και παίρνετε τηλέφωνο όλοι;" Αν κλείναμε λοιπόν όλοι ραντεβου μέσω ιντερνετ η θέση σας θεωρώ ότι θα ήταν περιττή. Αφού λοιπόν είστε σε αυτή τη θέση, η δουλειά σας είναι να κλείνετε ραντεβού. 
Εν τέλει, το ραντεβού μου για μια και μοναδική ερώτηση κατέληξε να κλειστεί μετά από 15 ημέρες.. 
Ντρέπομαι που με πρόσχημα την πανδημία πλεον η κατάσταση έχει ξεφυγει εντελώς. Πάντα υπήρχαν θέεματα και το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, αλλά πλεον ξέφυγε εντελώς.

Ντρέπομαι γιατι στην θέση μου μπορεί να ήταν κάποιος ηλικιωμένος ακόμα και μια κυοφορούσα και θα έπρεπε να ταλαιπωρείται έτσι χωρίς ανταπόκριση.

Εύχομαι να αλλάξει άμεσα αυτή η κατάσταση!!! »

Αναγνώστρια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση