Antique: Επανένωση μετά από 21 χρόνια - Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 13:30 Antique: Επανένωση μετά από 21 χρόνια - Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης ενώνουν ξανά τις φωνές τους 21 χρόνια μετά το εμβληματικό "Die for you" στη Eurovision. Τι αναμένεται να δούμε.

Σχεδόν 21 χρόνια μετά την απίστευτη εμφάνισή τους στη Eurovision του 2001 με το τραγούδι "Die for you" και 19 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2003, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης θα ενώσουν ξανά τις φωνές τους.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν κάνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι συνεργάζονται και πως σκοπεύουν να επιστρέψουν, ωστόσο, δεν είχαν αποκαλύψει τι ακριβώς ετοιμάζουν. Πάντως, πέρυσι, ανέβηκαν μαζί στη σκηνή ενός φεστιβάλ στη Σουηδία, αναβιώνοντας την πιο επιτυχημένη στιγμή τους.

Τώρα, είναι πιο σίγουρο από ποτέ πως οι Antique ετοιμάζονται για ένα δυναμικό come-back, καθώς το ανακοίνωσε η ίδια η Έλενα Παπαρίζου με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κλιπ από την τότε εποχή, στο οποίο κρατάει το μπουζούκι του συνεργάτη της και φυσάει χρυσόσκονη προς την κάμερα. Μπορεί να μην έγραψε κάτι στη λεζάντα, ωστόσο, έβαλε τα εξής hashtags: #Antique #Reunion #ComingSoon.

Όπως ήταν λογικό, στα σχόλια επικράτησε χαμός, με τους θαυμαστές της να γράφουν πως ήταν κάτι που περίμεναν καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια, αλλά και να περιοδεύσουν στην Ελλάδα και την Σουηδία.

Θυμηθείτε την εμφάνιση των Antique:

Πηγές: star, news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση