The Batman: Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Gotham ζωγραφιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 14:31 The Batman: Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Gotham ζωγραφιά

Νέο teaser για την ταινία The Batman με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη.

«Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη μη ζωγραφιά», στην προκειμένη περίπτωση η Gotham! Αν ο Μπάτμαν είχε ακούσει το πανέμορφο τραγούδι του Κώστα Χατζή αυτό τον στίχο θα σιγοψιθύριζε καθώς ατένιζε την Gotham στο νέο στιγμιότυπο της ταινίας The Batman που μοιράστηκε ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς στα social media.

Με αφορμή το αυριανό DC FanDome στο οποίο θα αποκαλυφθεί το νέο τρέιλερ της ταινίας, ο Ριβς αλλά και η DC μας δίνουν μια μικρή γεύση για την επερχόμενη ταινία Μπάτμαν.

Συγκεκριμένα, στο μόλις έξι δευτερολέπτων teaser βίντεο που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας στα social media, βλέπουμε το Bat-Signal και ακούμε τη φωνή του πρωταγωνιστή, Ρομπερτ Πάτινσον να μας ενημερώνει ότι αυτό «δεν είναι απλά ένα σινιάλο, είναι μια προειδοποίηση».

Στο φιλμ του Ματ Ριβς πρωταγωνιστούν ακόμα οι Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του Πιγκουίνου, η Ζόι Κράβιτς ως Catwoman, ο Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, ο Πολ Ντέινο στον ρόλο του Ρίντλερ και οι Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Αντι Σέρκις.

Μετά από αρκετή καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού, η νέα ταινία The Batman θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου του 2022.

Πηγή: newsbomb

Προσαρμοσμένη αναζήτηση