Ο Κρίστιαν Μπέιλ πιστεύει ότι δεν ήταν καλός Batman

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 13:39 Ο Κρίστιαν Μπέιλ πιστεύει ότι δεν ήταν καλός Batman
Κι ας ήταν, μόλις, υποψήφιος για ένα ακόμα Οσκαρ: Ο Κρίστιαν Μπέιλ δεν έχει ξεπεράσει το αίσθημα προσωπικής αποτυχίας που του άφησε η τριλογία του «Dark Knight».
 
Οσο ο κόσμος ετοιμάζεται για τη μεγάλη συνάντηση του «Batman v Superman: Dawn of Justice», από τις 24 Μαρτίου, ο Κρίστιαν Μπέιλ που, αυτόν τον καιρό, μετά την οσκαρική υποψηφιότητά του για το «The Big Short», προωθεί το «The Knight of Cups» του Τέρενς Μάλικ στην Αμερική, έχει δυο πράγματα να πει για τη δική του εμπειρία ως άνθρωπος νυχτερίδα. Δυο πράγματα αποδοκιμασίας.
 
«Δεν κατάφερα όσα ήλπιζα στην τριλογία του 'Dark Knight'. Ο Κρίστοφερ Νόλαν τα κατάφερε, αλλά εγώ, αξιολογώντας τον εαυτό μου, βλέπω ότι δεν το πέτυχα ακριβώς. Ο Μπάτμαν είναι αυτός ο πολύ, πολύ σκοτεινός, κατεστραμμένος ήρωας. Κι όταν έβαζα το κοστούμι σκεφτόμουν, θα νιώθω τελείως ηλίθιος αν δεν το χρησιμοποιήσω ως μέσο για να δείξω τον αληθινό, τερατώδη εαυτό του που ο ίδιος επιτρέπει να εμφανιστεί εκείνη τη στιγμή.»
 
Ακόμα παραπάνω απ' αυτό, μάλλον συγκινητικά, ο Κρίστιαν Μπέιλ αποδίδει τη δική του αποτυχία και στην επιτυχία του Χιθ Λέτζερ στο ρόλο του Τζόκερ: «Ο Χιθ εμφανίστηκε και, κατά κάποιον τρόπο, μου χάλασε όλα τα σχέδια. Μόλις τον είδα σκέφτηκα, είναι τόσο πιο ενδιαφέρων από μένα κι απ' αυτά που κάνω εγώ.»
 
Το «Batman v Superman: Dawn of Justice» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου από την Tanweer. Κι εκεί, πια, θα δούμε και πώς τα καταφέρνει ο Μπεν Αφλεκ στο ρόλο του Μπάτμαν.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση