Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει με νέα σειρά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 14:40 Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει με νέα σειρά

Ο Τζόνι Ντεπ θα πρωταγωνιστεί στην animated σειρά «Puffins Impossible» που θα κυκλοφορήσει σε Apple TV και Prime Video.

O Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στην οθόνη με μια νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει μέσω Apple TV και Prime Video.

Πρόκειται για το Puffins Impossible, μια animated σειρά στην οποία ο Ντεπ θα δανείσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η νέα σειρά αποτελεί spinoff του πασίγνωστου Puffins που επίσης συμμετείχε ο Ντεπ ως «Johnny Puff». Στο νέο πρότζεκτ, ο ηθοποιός επιστρέφει ξανά στον συγκεκριμένο ρόλο.

Η σειρά περιγράφεται ως μια «εκδοχή δράσης και περιπέτειας των Puffins» και ακολουθεί τον Johnny Puff, αρχηγό μιας ομάδας αρκτικών πτηνών. Το Puffins Impossible συνεχίζει με τον Johnny Puff που τώρα γίνεται νίντζα, παρέα με υπερήρωες.

Η σύνοψη αναφέρει «Στο Puffins Impossible, οι ζωές των puffins Johnny Puff, Didi, Pie, Tic και Tac διακόπτονται όταν προσγειώνεται ένας μετεωρίτης, κάτι που τους οδηγεί να αποκτήσουν υπερδυνάμεις. Με επικεφαλής τον Johnny Puff, μεταμορφώνονται σε Tactik, Didi Damage, Megapie και Mystic — μια ομάδα υπερήρωων».

«Το Puffins Impossible είναι μια υπέροχη ιστορία για όλες τις ηλικίες, πνευματώδης και εκπαιδευτική», αναφέρει ο Ντεπ σε δήλωσή του, σημειώνοντας ότι η σειρά είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων που παράγεται στη Δημοκρατία της Σερβίας. «Η δουλειά που έχει γίνει μέσα σε μόλις ένα χρόνο είναι απλά καταπληκτική. Είμαι ενθουσιασμένος με τη δημιουργικότητα των ανθρώπων από τη Σερβία», προσθέτει.

Η σειρά θα αποτελείται από 18 επεισόδια, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της σε Apple TV και Prime Video.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση