Παρουσίαση βιβλίου: "Η δύναμη του μπορώ" του Ιωάννη Δημόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 08:14 Παρουσίαση βιβλίου: "Η δύναμη του μπορώ" του Ιωάννη Δημόπουλου

Παρουσίαση του βιβλίου, Η δύναμη του μπορώ, του Ιωάννη Δημόπουλου, το Σάββατο 22 Μαΐου στις 18:00 στον Πολυχώρο του NISI στις Ράχες Φθιώτιδας. Είσοδος δωρεάν

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ιωάννης Δημόπουλος θα μας μυήσει σε μια προσωπική του ιστορία, μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου του.

Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό από τα άλλα.. κατά κάποιον τρόπο βέβαια.. Μια αληθινή ιστορία που θα μπορούσε να μεταφερθεί ακόμη και στη μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μια ιστορία ενός ανθρώπου που πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το βάλει κάτω.. εκ του αντιθέτου έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει. Πως γίνεται αυτό?? Η δύναμη της θέλησης που σε όλους μας παίρνει διαφορετικές μορφές, στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού που μαθαίνει πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τόσο σπάνιο που μόνο το 1% του πληθυσμού το έχει, η θέληση παίρνει διαστάσεις που κανείς δε μπορεί να φανταστεί.

Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος σπάνιος.. κι όπως είπε κι ένας φίλος μας ο Ηλίας «Νομίζω πως κάθε άνθρωπος έχει έναν κύκλο ζωής και νομίζω πως ο πρώτος κύκλος ζωής του Γιάννη έχει ήδη κλείσει και πρέπει να μας τον αφηγηθεί». Αυτό ακριβώς θα κάνουμε σε κάθε σελίδα ξεχωριστά, για να μάθουμε στο τέλος αυτό που διαβάσαμε στην αρχή « Ιωάννης Δημόπουλος, Η δύναμη του “μπορώ”.. running against the odds».

Θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας για τον Covid και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση