Διακρίσεις της Λαμίας στο GrandPrix Ιππασίας

Το περασμένο Σάββατο (20/10) πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βορείων Προαστίων στην Αθήνα το 6ο Grand Prix Υπερπήδησης Εμποδίων.
Η Λαμία εκπροσωπήθηκε από τον Ιππικό Όμιλος Φθιώτιδος, με τρεις συμμετοχές και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Στην κατηγορία 1μ, που πρόκειται για αγώνα υψηλών απαιτήσεων, με χορηγό την Luxury Sports, ο Χρήστος Γεωργίου κατέκτησε την 12η θέση,
ενώ την 18η ο Χρήστος Μαντζάνας μεταξύ 45 αθλητών.
Η συμμετοχή τους έγινε με άλογο του προπονητή του ομίλου, Κώστα Γιδαράκου, την Nyeremeny.
Στην αμέσως δυσκολότερη κατηγορία του 1.10μ με χορηγό την Praxis Yachts συμμετείχε ο Νίκος Γιδαράκος, με τον ίππο του Citera, κατακτώντας την 13η θέση στις 51 συμμετοχές.
Τα αποτελέσματα αυτά σε έναν τεχνικά δυσκολότερο αγώνα από αυτούς της Ανάπτυξης, φάνηκε σε όλους τους συμμετέχοντες η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Λαμία από τον Ιππικό Όμιλο Φθιώτιδος.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις