Γ.Ν. Λαμίας: Διασωληνώθηκε 44χρονος γνωστός επαγγελματίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 08:36 Γ.Ν. Λαμίας: Διασωληνώθηκε 44χρονος γνωστός επαγγελματίας

Πέφτει συνεχώς η ηλικία όσων νοσηλεύονται με κορωνοϊό…

Με πολύ αργούς ρυθμούς δείχνει να μειώνεται η κίνηση των ασθενών με κορωνοϊό στα Νοσοκομεία όλης της χώρας. Το ίδιο ισχύει και για το Νοσοκομείο Λαμίας που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά περιστατικά με covid-19.

Την Τρίτη (18/5) μάλιστα χρειάστηκε να διασωληνωθεί ένας νέος άνδρας 44 ετών, γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, η κατάσταση της υγείας του οποίου επιδεινώθηκε ραγδαία.

Δυστυχώς όλο και πιο νέοι άνθρωποι καταφεύγουν στο Νοσοκομείο για να αντιμετωπίσουν τις επιπλοκές που προκαλεί στην υγεία τους η νόσος.

Μάλιστα στη Χαλκίδα, διασωληνώθηκε ένας νεαρός μόλις 28 ετών και η ΜΕθ γέμισε με 12 ασθενείς.

Και στη Λαμία όμως οι ασθενείς με κορωνοϊό που δίνουν μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είναι 9, ανάμεσα τους και ένας ακόμη άνδρας 43 ετών από τη Λαμία. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί με νέα εισαγωγή από τη Θήβα. Είναι ενδεικτικό πάντως ότι ήδη εξυπηρετούνται σοβαρά περιστατικά από όμορους νομούς.

Την ίδια ώρα και στην Κλινική Covid στο Πέτρινο κτίριο, τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί σημαντικά ως προς τον αριθμό των νοσηλευομένων, καθώς αυτή τη στιγμή είναι 32 και ενώ βρισκόμαστε στην 13η εβδομάδα από το πρώτο ξέσπασμα του 3ου κύματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση