MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Ρομά έκαναν πλιάτσικο σε Έκθεση Επίπλων - ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: Ρομά έκαναν πλιάτσικο σε Έκθεση Επίπλων - ΒΙΝΤΕΟ

Διαψεύδει τις φήμες για δημιουργία "hot spot" ο επιχειρηματίας στα Καλύβια Λαμίας - Αντίθετα καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε από εκατοντάδες ρομά, οι οποίοι έκαναν πλιάτσικο στην έκθεση επίπλων το βράδυ της Κυριακής.

Οι κάτοικοι στην περιοχή των Καλυβίων στη Λαμία τις τελευταίες ημέρες είναι ανάστατοι από τις φήμες που υπήρξαν ότι θα γίνει κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή τους.

Πιο συγκεκριμένα κάποιοι είπαν ότι επί της Λεωφόρου Καλυβίων, στις πρώην αποθήκες της Αγροτικής Τράπεζας (6.500τμ), εκεί όπου σήμερα στεγάζεται η Έκθεση Επίπλων "Κ. Καραθανάση", σχεδιάζεται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας.

Οι φήμες φούντωσαν το τελευταίο 48ωρο από την περίεργη κινητικότητα που υπήρχε στο χώρο τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν ξέρω πως διαδόθηκαν αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση...», δήλωσε κατηγορηματικά στην κάμερα του LamiaReport ο ίδιος ο επιχειρηματίας Κώστας Καραθανάσης.

Δείτε το βίντεο:

Καταγγέλλει πλιάτσικο από ρομά στην επιχείρηση του

Ο κ. Καραθανάσης μιλά επίσης στην κάμερα για την απίστευτη επίθεση που δέχθηκε από ρομά που τον κατέκλεψαν. Το απόγευμα της Κυριακής είχε ραντεβού με κάποιον πελάτη για να αγοράσει μερικά έπιπλα. Ξαφνικά άρχισαν να καταφθάνουν στο χώρο δεκάδες ρομά, που στη συνέχεια έγιναν εκατοντάδες.

Άλλοι είχαν αγροτικά, άλλοι φορτηγάκια, στα οποία φόρτωναν ότι έβρισκαν στις αποθήκες της επιχείρησης. Άγνωστος αριθμός από σαλόνια, κρεβάτια, κομοδίνα, τραπεζαρίες, έκαναν φτερά μέσα σε λίγες ώρες.

Κάποιοι που προσπάθησαν να τους σταματήσουν έφαγαν και ξύλο, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία όμως σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος ο επιχειρηματίας δεν μπόρεσε να επιβάλει την τάξη.

Δείτε πως περιγράφει τα όσα απίστευτα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί.