Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι - Ηλικιωμένη παραβίασε STOP - Δείτε ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 09:30 Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι - Ηλικιωμένη παραβίασε STOP - Δείτε ΦΩΤΟ

«Η κυρία πέρασε "στεγνά" το STOP και με μεγάλη ταχύτητα. Επιτέλους ας μάθουμε να σταματάμε στις διασταυρώσεις...», είπε στο LamiaReport σοκαρισμένη μια αυτόπτης μάρτυρας.

Το τροχαίο έγινε στη 1:15΄ το μεσημέρι του Σαββάτου στη διασταύρωση των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αγράφων, μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης.

Ο 42χρονος οδηγός με το μηχανάκι κινούταν κανονικά επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δυστυχώς όμως η 64χρονη οδηγός του παλιού μπλε Opel, που κινούταν επί της Αγράφων με κατεύθυνση από Έκθεση προς Νέα Άμπλιανη, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να συγκρουστούν.

Ο άτυχος δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά, αφού φέρει πολλά κατάγματα, ευτυχώς όμως δεν χτύπησε στο κεφάλι και είναι εκτός κινδύνου. Δυστυχώς δεν φορούσε κράνος.

Μέσα στο αυτοκίνητο η 64χρονη είχε δυο μικρά κοριτσάκια, προφανώς εγγόνια της, τα οποία από τύχη δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο τα παιδάκια είχαν σοκαριστεί και διερχόμενοι προσπαθούσαν να τα ηρεμήσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση