Ποιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα μοιράζει το φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ - Συνέντευξη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 08:12 Ποιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα μοιράζει το φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ - Συνέντευξη

«Ναι μοιράζω το φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ και προκαλώ το κόσμο να το διαβάσει πριν πάει στις κάλπες να ψηφίσει...», λέει σε συνέντευξή του στο LamiaReport, ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος.

Ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος προκαλεί τους ψηφοφόρους να διαβάσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όπως ο ίδιος δηλώνει έχει μαζί του φυλλάδια και τα μοιράζει όπου πηγαίνει.

Πρόκειται για μια ακατάσχετη παροχολογία χωρίς αντίκρυσμα, υποστηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής, τονίζοντας ότι αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν είναι η ώρα για πειραματισμούς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο:

Δείτε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου στο LamiaReport:

Την ερχόμενη Δευτέρα η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία με σύνθημα συσπείρωσης από τον Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο

Στις 7:00΄ το απόγευμα της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.

Κάλεσμα απευθύνει ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος εν όψει της Κεντρικής Προεκλογικής Ομιλίας του, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στις 19:00 (επτά το απόγευμα), στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας (Πλατεία Διάκου).

Ο υπ. Βουλευτής Φθιώτιδας, δέκα ημέρες πριν από τις Εθνικές Εκλογές, απευθύνει το δικό του σύνθημα συσπείρωσης και προϊδεάζει ψηφοφόρους και μη, για μία ομιλία με έντονο άρωμα. . . . Βουλής !

www.koutsogiannakopoulos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση