Βοηθήστε να βρούμε την Ντενίσα και την Εμμανουέλα

Την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από το Δήλεσι Βοιωτίας, ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» που ενημερώθηκε σχετικά από την οικογένεια τους τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (14/3).
Πρόκειται για την Ντενίσα Ντ. 17 ετών και την Εμμανουέλλα Ντ. 16 ετών, που εξαφανίστηκαν από το χωριό τους το πρωί της περασμένης Δευτέρας (12/3).
Η Ντενίσα Ντ. έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 kg, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.
Η Εμμανουέλλα Ντ. έχει ύψος 1,62 m, είναι 40 kg, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, γκρι τζίν, μαύρη μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις