MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Πωλείται οθόνη σε τιμή ευκαιρίας!

Λαμία: Πωλείται οθόνη σε τιμή ευκαιρίας!

Μεγάλη ευκαιρία!

Πωλείται ολοκαίνουργιο Curved μόνιτορ Samsung 27" Full HD, αγορασμένο κάτι λιγότερο από 2 μήνες πριν στις (17/08/2022), με 2 έτη εγγύηση και όλα τα χαρτιά του.

Ο λόγος που πωλείται είναι για αγορά μεγαλύτερης οθόνης!

Θα πωληθεί με έκπτωση 40% επί της τρέχουσας τιμής αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6948262341 - Γιάννης.

Λίγα λόγια για την οθόνη:

Μεγαλύτερη κυρτότητα οθόνης για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης

Ανακαλύψτε μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία θέασης με το μόνιτορ - TV της Samsung. Τυλίγοντας το οπτικό πεδίο σας όπως μια κινηματογραφική οθόνη iMax, η οθόνη με 1800R - με ακτίνα τόξου 1800mm για μεγαλύτερη κυρτότητα - δημιουργεί ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο, αυξάνει την αντίληψη βάθους, και ελαχιστοποιεί τους περιφερειακούς περισπασμούς, για να σας απορροφήσει βαθύτερα στο περιεχόμενό σας. Έτσι είτε είναι μία ταινία σε σύνδεση με το Διαδίκτυο, είτε μια αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή, είτε ένα παιχνίδι που ανεβάζει την αδρεναλίνη, η μεγαλύτερη κυρτότητα της Samsung* θα σας βυθίσει σε όλο το περιεχόμενο πολυμέσων σας.

Οθόνη 1800R για αυξημένη άνεση θέασης

Κυρτότητα οθόνης 1800R: η μεγαλύτερη κυρτότητα 1800R*, δίνει τη δυνατότητα στα μάτια σας να παρακολουθούν άνετα όλη την οθόνη ενώ διατηρείτε μία σταθερή απόσταση θέασης. • Σε κλινικές δοκιμές που διεξήχθησαν από το Τμήμα Οφθαλμολογίας του Εθνικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Σεούλ, αποδείχθηκε ότι η θέαση ενός μόνιτορ με κυρτή οθόνη μειώνει την καταπόνηση των ματιών των χρηστών σε σύγκριση με τη θέαση ενός μόνιτορ με επίπεδη οθόνη.

*Σε σύγκριση με οθόνες 2000R και 3000R

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

• Ο καλύτερος λόγος αντίθεσης της κατηγορίας, 3000:1: Η τεχνολογία πάνελ VA της Samsung επιτυγχάνει λόγο αντίθεσης 3000:1 που προσφέρει βαθύτερα μαύρα, πιο λαμπερά λευκά, και πιο πλούσια χρώματα για διαυγέστερες, πιο ζωντανές εικόνες.

• Μειωμένη διαρροή φωτός: Η τεχνολογία κυρτής οθόνης της Samsung ελαχιστοποιεί τη διαρροή φωτός από τις άκρες της οθόνης για να εξασφαλίσει πιο ομοιόμορφα μαύρα σε ολόκληρη την επιφάνεια θέασης.