ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 7 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Παράταση στη χρηματοδότηση για τη λειψυδρία των Δήμων Μακρακώμης και Λοκρών

Παράταση στη χρηματοδότηση για τη λειψυδρία των Δήμων Μακρακώμης και Λοκρών

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου παρατάθηκε ο χρόνος ισχύος της χρηματοδότησης των Δήμων Μακρακώμης και Λοκρών από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την επιχορήγηση των ΟΤΑ στο πλαίσιο του έργου: «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας».

Η απόφαση για το Δήμο Μακρακώμης ήταν 150.000 ευρώ για 18 μήνες με χρηματοδότηση σύμφωνα με την πρόοδο των έργων η οποία παρατάθηκε μέχρι 31/12/2020.

Αντίστοιχα για το Δήμο Λοκρών το ποσό χρηματοδότησης των 150.000 ευρώ παίρνει παράταση έως 30/3/2020.

Από το ίδιο έργο ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας αρχικά χρηματοδοτήθηκε με 150.000 ευρώ για 18 μήνες, γρήγορα όμως εξασφάλισε τροποποίηση με το ποσό να αυξάνεται στα 220.000 ευρώ με ισχύ 24 μηνών.