Λαμία: Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής ομάδας που «χτυπούσε» ΑΤΜ
![Λαμία: Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής ομάδας που «χτυπούσε» ΑΤΜ](https://www.lamiareport.gr/wp-content/uploads/joomla/7beb246ee4019fcc7c3c78093c92d969.jpg)
Πρόκειται για 25χρονο που δήλωνε τόπο κατοικίας στην Ανθήλη…
Ένας ακόμη Ρομά που εμπλέκεται στη δικογραφία για τη σύσταση εγκληματικής ομάδας, η οποία φέρεται να «χτυπούσε» ΑΤΜ και χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές.
Πρόκειται για 25χρονο που δήλωνε τόπο κατοικίας στην Ανθήλη, ο οποίος και συνελήφθη δυνάμει του από 30-07-2020 Εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λαμίας. Ο νεαρός Ρομά συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (3/8) από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και αναμένεται να οδηγηθεί για ανάκριση στο Δικαστικό Μέγαρο.
Σημειώνουμε ότι στο βαρύ κατηγορητήριο περιλαμβάνονται τέσσερις (4) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής Α.Τ.Μ. τραπεζών, έξι (6) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις, δεκαέξι (16) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών οχημάτων.
Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα ηλικίας 34, 23, 25 και 37 ετών, με τα δύο τελευταία να είναι αδέλφια. Επίσης ένας 27χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης, ενώ άλλα έξι άτομα έχουν αφεθεί ελεύθερα με διάφορους περιοριστικούς όρους.
@lamiareport.gr Είστε έτοιμοι για το 11ο Lamia Challenge; Κοράλι ψιλοκόραλο και ψιλοκοραλάκι! Για πες το… #lr #lamia #Lamiareport #news #tiktokviral #viraltiktok #centralgreece #fyp #fy #video #videoviral #greece #lamiachallenge @Μπέττυ Τσαγιάννη
♬ πρωτότυπος ήχος - LamiaReport.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!