MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

ΟΠΑΠ Game Time: O Παντελής Βλαχόπουλος για τις μάχες της Super League και της Premier League

ΟΠΑΠ Game Time: O Παντελής Βλαχόπουλος για τις μάχες της Super League και της Premier League

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τα τέσσερα παιχνίδια των πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος και τα δύο αγγλικά ντέρμπι

Πρεμιέρα για το 2023 κάνει η εκπομπήΟΠΑΠGameTimeμε καλεσμένο τονΠαντελή Βλαχόπουλο.Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων που δίνουν μάχη για τον τίτλο στηSuperLeague.

Χαρακτηρίζει ως ίσως πιο δύσκολο τον εκτός έδρας αγώνα τουΠαναθηναϊκούμε τονΠΑΣ Γιάννινα(Κυριακή, 20:30). Για τηνΑΕΚτονίζει ότι ηOPAPArenaτης δίνει μεγάλη δύναμη και την χαρακτηρίζει ως το απόλυτο φαβορί στο παιχνίδι της Κυριακής (16:00) με τονΠαναιτωλικό. Μιλάει ακόμα για τους αγώνες τουΠΑΟΚμε τονΟΦΗ(Σάββατο, 20:00) και τουΟλυμπιακούμε τονΆρη(Κυριακή, 19:30).

ΣτηνPremierLeagueτα βλέμματα στρέφονται σε δύο ντέρμπι. Ο Παντελής Βλαχόπουλος εξηγεί ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα στις μεγάλες αναμετρήσειςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μάντσεστερ Σίτι(Σάββατο, 14:30) καιΤότεναμ-Άρσεναλ(Κυριακή, 18:30).

Δείτε το βίντεο:

ΤοGameTimeυποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.