Μίλτος Τεντόγλου: Η νίκη του στη Μαδρίτη και η γκριμάτσα μετά το κορυφαίο του άλμα

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε πανέτοιμος για να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Πρωτιά και στο μίτινγκ της Μαδρίτης για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.
Ο Μίλτος Τεντόγλου επικράτησε στο μήκος και στο μίτινγκ στη Μαδρίτη, έχοντας κορυφαίο άλμα στα 8,15μ..
Στην πρώτη του προσπάθεια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης “προσγειώθηκε” στα 7,86μ, στο δεύτερο ανέβηκε στα 8,07μ., αλλά στο τρίτο πέτυχε την κορυφαία του επίδοση -στη βραδιά- 8,15μ,.
Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε την τρομερή γκριμάτσα που έκανε μετά την προσπάθειά του. Το τέταρτο το έβγαλε άκυρο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση, με τον Κουβανό Μάικελ Ντεμέτριο Μασό να έρχεται δεύτερος με επίσης, 8,15μ.
πηγή: newsit.gr
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις