MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Προκριματικά Euro 2024: Πρεμιέρα με ντέρμπι Ιταλία-Αγγλία και εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής με το Γιβραλτάρ

Προκριματικά Euro 2024: Πρεμιέρα με ντέρμπι Ιταλία-Αγγλία και εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής με το Γιβραλτάρ

Στο ανανεωμένοPamestoixima.grσε περιμένουν καθημερινές προσφορές με τοWeekleyPassExtreme*

Τα πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα και αναλαμβάνουν δράση οι εθνικές ομάδες.

Την Πέμπτη αρχίζουν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του 3ουομίλουΙταλία-Αγγλία, το ζευγάρι του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Η νέα εποχή για τοPamestoixima.grξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες,πλούσιο πρόγραμμαlivestreamingκαι άφθονες στοιχηματικές επιλογέςγια να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Στο ανανεωμένοPamestoixima.grτο παιχνίδι σουγίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονοκαι πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Εκτός έδρας με το Γιβραλτάρ η Εθνική Ομάδα

ΗΕθνική Ομάδαπαίρνει μέρος στον 2οόμιλο, σε έναν από τους πιο δύσκολους της διοργάνωσης, με τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την Παρασκευή, εκτός έδρας, με τοΓιβραλτάρ.

Στη 2ηαγωνιστική έχει ρεπό και στην 3ηστις 16 Ιουνίου υποδέχεται στηνOPAPArenaτηνΙρλανδία.Θέλει να κάνει το 2 στα 2 στο ξεκίνημα πριν δώσει στις 19 Ιουνίου το εκτός έδρας παιχνίδι με τηΓαλλία.

Για το παιχνίδιτης Εθνικής Ομάδας με το ΓιβραλτάρτοPamestoixima.grπροσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Στο ανανεωμένοPamestoixima.grμπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με τοWeekly Pass Extreme!*

Προκρίνονται στα τελικά οι 2 πρώτες ομάδες

Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 διεξάγονται σε 10 ομίλους. Από κάθε όμιλο προκρίνονται απευθείας στα τελικά οι 2 πρώτες ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι για να περάσει ηΕθνική Ομάδαθα πρέπει να αφήσει εκτόςEuroτηΓαλλίαή τηνΟλλανδία, δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αν δεν τα καταφέρει θα έχειδεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση μέσω τωνplayoff,που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2024. Εξασφάλισε το εισιτήριο για ταplayoffμετά την κατάκτηση της 1ηςθέσης στον όμιλο τουNationsLeague.

Τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 θα διεξαχθούν από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024 στηΓερμανία.Θα πάρουν μέρος η διοργανώτρια Γερμανία, οι 20 ομάδες που θα περάσουν από τους 10 ομίλους των προκριματικών και οι 3 που θα εξασφαλίσουν τα εισιτήρια από ταplayoff.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει τοPamestoixima.grγια όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024με αυτόματο και μερικόcashoutεύκολα και γρήγοραγια να είσαι πάντα κερδισμένος.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις