MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ

Premier League: Στα πάνω της η Έβερτον, πρώτο ματς χωρίς τον Κόντε για την Τότεναμ

Έβερτον-Τότεναμ απόψε (22:00) με πολλές στοιχηματικές επιλογές και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*από τοPamestoixima.gr

Με τον αγώνα ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ ολοκληρώνεται σήμερα (22:00) η 29ηαγωνιστική τηςPremierLeague.

ΗΈβερτονέχει πάρει τα πάνω της από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Σον Ντάις. Σε 7 παιχνίδια μάζεψε 9 βαθμούς και βρίσκεται στη διαχωριστική γραμμή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τσέλσι. Εξακολουθεί να δίνει μάχη για την παραμονή και χρειάζεται τους βαθμούς.

ΗΤότεναμέχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική. Κέρδιζε με 1-3 τη Σαουθάμπτον, αλλά δέχτηκε 2 γκολ στο τέλος και ισοφαρίστηκε 3-3. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με προπονητή τον Αντόνιο Κόντε. Στον πάγκο θα είναι απόψε και έως το τέλος της σεζόν ο βοηθός του Κριστιάν Στελίνι. Στην 5ηθέση υποχώρησε η Τότεναμ μετά τη χτεσινή νίκη της Νιούκαστλ με 2-0 κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στόχος της είναι να τερματίσει στην τετράδα για να παίξει στοChampionsLeague.

Στο ανανεωμένοPamestoixima.grζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές και την αγορά«Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*προσφέρει τοPamestoixima.grγια τον αγώναΈβερτον-Τότεναμ.

Η νέα εποχή για τοPamestoixima.grξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες,πλούσιο πρόγραμμαlivestreamingκαι άφθονες στοιχηματικές επιλογέςγια όλα τα παιχνίδια για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Στο ανανεωμένοPamestoixima.grτο παιχνίδι σουγίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονοκαι πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Δυνατές αναμετρήσεις σήμερα σε Ιταλία και Ισπανία

Το σημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και αγώνες από τη Serie A και τη La Liga με πολλές στοιχηματικές επιλογές από τοPamestoixima.gr.

Για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, διεξάγονται τα παιχνίδιαΈμπολι-Λέτσε(19:30) καιΣασουόλο-Τορίνο(21:45).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική με την αναμέτρησηΒαλένθια-Βαγιεκάνο(22:00).

Στο ανανεωμένοPamestoixima.grμπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με τοWeeklyPassExtreme!*

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις