MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Ντέρμπι στη Super League, την Premier League και τα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας με τις κορυφαίες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ντέρμπι στη Super League, την Premier League και τα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας με τις κορυφαίες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Άρης-Παναθηναϊκός, Τσέλσι-Λίβερπουλ, Γιουβέντους-Ίντερ και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του τίτλου κορυφώνεται στηSuperLeague. ΗΑΕΚέπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τονΠαναθηναϊκόκαι ακολουθούν σε απόσταση 3 βαθμών οΟλυμπιακόςκαι 6 οΠΑΟΚ.

Ταplayoffσυνεχίζονται την Τετάρτη με τα παιχνίδια της 3ηςαγωνιστικής. Μόνο νίκη θέλουν οΟλυμπιακόςκαι οΠΑΟΚστο μεταξύ τους ντέρμπι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την πρώτη θέση.

Εκτός έδρας αγωνίζονται οΠαναθηναϊκόςμε τονΆρηκαι ηΑΕΚμε τοΒόλο.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει τοΠάμε Στοίχημαστα παιχνίδια τωνplayoffτηςSuperLeague.Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Eιδικά στοιχήματα για τα συνολικά γκολ της 3ηςαγωνιστικής

Για την 3ηαγωνιστική τωνplay offτου ελληνικού πρωταθλήματος το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει και έξτρα ειδικά στοιχήματα.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠοι παίκτες μπορούν να ποντάρουν σταOver/Underσυνολικά γκολ της 3ηςαγωνιστικής, ταOver/Underσυνολικά γκολ του 1ουημιχρόνου, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 1,5 γκολ.

Στα μέσα της εβδομάδας διεξάγονται πολλές δυνατές εξ αναβολής αναμετρήσεις για τηνPremier League.Το μεγάλο ματς γίνεται σήμερα ανάμεσα στηνΤσέλσικαι τηΛίβερπουλ.

Οι αγώνες των Κυπέλλων με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί

Το πρόγραμμα στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία περιλαμβάνει αγώνες Κυπέλλων.

Νοκ άουτ είναι τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης τουΚυπέλλου Γερμανίας.Ξεχωρίζουν το σημερινό ματςΜπάγερν-Φράιμπουργκκαι η αυριανή αναμέτρησηΛειψία-Ντόρτμουντ.

Οι πρώτοι ημιτελικοί διεξάγονται στοΚύπελλο Ιταλίας,με το σημερινό ντέρμπιΓιουβέντους-Ίντερνα κλέβει την παράσταση.

ΣτοΚύπελλο Ισπανίαςγίνονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αυριανόEl Clasico,Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.Στην πρώτη αναμέτρησή τους στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 1-0.

ΣτοΚύπελλο Γαλλίαςείναι νοκ άουτ οι 2 ημιτελικοί,Ναντ-Λυών(αύριο) καιΑννεσύ-Τουλούζ(την Πέμπτη).

Και αυτή την εβδομάδα ζεις τις κορυφαίες αναμετρήσεις και παίζεις με αποδόσεις που δεν είχες φανταστεί από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τα πιο απίθανα δώρα*σε περιμένουν και αυτό τον μήνα στοPlayBall

Συνεχίζεται και τoν Απρίλιο, τοPlayBallαπό το Πάμε Στοίχημα,έναδωρεάν παιχνίδιπροβλέψεων, μέσω της εφαρμογήςΟPAPStoreApp.Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μιατηλεόραση Samsung 55’.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με τοPlayballφτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίουWeber.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.