MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Pamestoixima.gr: «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες αποδόσεις»* σε όλα τα ματς της Premier League και των play off της Super League

Pamestoixima.gr: «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες αποδόσεις»* σε όλα τα ματς της Premier League και των play off της Super League

Μεγάλα ντέρμπι την Κυριακή Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Λίβερπουλ-Άρσεναλ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από τοPamestoixima.gr

Η δράση συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με μεγάλα παιχνίδια. Ξεχωρίζουν τα 2 κυριακάτικα ντέρμπι,Παναθηναϊκός-ΟλυμπιακόςκαιΛίβερπουλ-Άρσεναλ.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει τοPamestoixima.grγια τα 2 μεγάλα παιχνίδια.

Σε όλα τα ματς τηςPremierLeagueκαι τηςSuperLeagueτοPamestoixima.grπροσφέρει την αγορά«Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*έως την έναρξή τους.

HAEKμε τον Άρη την Κυριακή στηνOPAPArena

ΣτηSuperLeague, μετά την ολοκλήρωση της 3ηςαγωνιστικής τωνplayoff, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση οΠαναθηναϊκόςκαι ηΑΕΚμε 66 βαθμούς και ακολουθούν οΟλυμπιακόςμε 63 και οΠΑΟΚμε 57.

ΗΑΕΚυποδέχεται την Κυριακή (18:00) στηνOPAPArenaτονΆρηκαι θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Μόνο νίκη είναι ο στόχος τουΠαναθηναϊκούγια να μην πέσει από την πρώτη θέση αλλά και τουΟλυμπιακούγια να πιάσει στη βαθμολογία τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

ΣτηνPremierLeagueηΆρσεναλοδηγεί την κούρσα με 8 βαθμούς διαφορά (και 1 ματς περισσότερο) από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αν κερδίσει στοAnfieldθα κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

ΗΛίβερπουλπήρε μόλις 1 βαθμό στα 3 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια αφού έχει απομακρυνθεί πολύ από την τετράδα τουChampionsLeague.

Καθημερινές προσφορές με τοWeeklyPassExtreme*

Στο ανανεωμένοPamestoixima.grμπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με τοWeeklyPassExtreme!*

Η νέα εποχή για τοPamestoixima.grξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμαlivestreamingκαι άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Τώρα το παιχνίδι σου γίνεταιπιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονοκαι πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις