MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Pamestoixima.gr: Εμβόλιμη αγωνιστική σε Premier League και Super League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»

Pamestoixima.gr: Εμβόλιμη αγωνιστική σε Premier League και Super League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»

Διπλή προσφορά*χωρίς κατάθεση για όλους από τοPamestoixima.gr

Η δράση συνεχίζεται στα μέσα της εβδομάδας με εμβόλιμη αγωνιστική στηνPremierLeagueκαι τηSuperLeague.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει σε όλους τους αγώνες τηςPremierLeagueκαι τηςSuperLeagueτην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

ΣτηνPremierLeagueτα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στηΜάντσεστερ Σίτικαι τηνΆρσεναλ,που διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στοEtihand.

ΣτηSuperLeagueτο μεγάλο ματς γίνεται την Τετάρτη (21:00) στηνOpapArena, το ντέρμπι τηςΑΕΚμε τονΠΑΟΚ.Την ίδια μέρα παίζουν, στις 18:00 οΒόλοςμε τονΠαναθηναϊκόκαι στις 19:00 οΆρηςμε τονΟλυμπιακό.

Εμβόλιμη αγωνιστική γίνεται και στηLaLiga, ενώ στην Ιταλία διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου,Ίντερ-Γιουβέντους(1-1 το πρώτο ματς) καιΦιορεντίνα-Κρεμονέζε(κέρδισε με 2-0 η Φιορεντίνα στο πρώτο παιχνίδι).

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα ματς

Στο νέοPamestoixima.grζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμαlivestreamingκαι άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερδιπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Αρχίζουν αύριο ταplayoffτηςEuroleague

ΣτηEuroleagueξεκινούν ταplayoffπου θα αναδείξουν τις 4 ομάδες τουFinal4. Αύριο γίνονται τα παιχνίδιαΜονακό-Μακάμπι Τελ ΑβίβκαιΡεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν.Την Τετάρτη δίνει το πρώτο του παιχνίδι οΟλυμπιακόςμε τηΦενερμπαχτσέ,ενώ στο τέταρτο ζευγάρι ηΜπαρτσελόναυποδέχεται τηΖαλγκίρις Κάουνας.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, για τα παιχνίδια τωνplayoffτηςEuroleague, μεταξύ άλλων, για το χάντικαπ πόντων, τουςOver/Underπόντους του αγώνα, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με το υψηλότερο σκορ, το ακριβές σκορ των περιόδων.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις