MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Η Super League και η Premier League συνεχίζονται με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Super League και η Premier League συνεχίζονται με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για την εμβόλιμη αγωνιστική

Με μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται στα μέσα της εβδομάδας ηSuperLeagueκαι ηPremierLeague.

Το ντέρμπιΑΕΚ-ΠΑΟΚπου διεξάγεται αύριο (21:00) στηνOpapArenaξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ηςαγωνιστικής τωνplayoffτηςSuperLeague. Στα άλλα δύο ματς παίζουν αύριο στις 18:00 οΒόλοςμε τονΠαναθηναϊκόκαι στις 19:00 οΆρηςμε τονΟλυμπιακό.

ΣτηνPremierLeagueδιεξάγεται η 33ηαγωνιστική. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αύριο (22:00) στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στηΜάντσεστερ Σίτικαι τηνΆρσεναλκαι την Πέμπτη (22:15) στη μάχη για το εισιτήριο τουChampionsLeague,Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει τοΠάμε Στοίχημαστα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής τηςSuperLeagueκαι τηςPremierLeague.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας

Εμβόλιμη αγωνιστική γίνεται και στηLaLiga. Ξεχωρίζουν το σημερινό παιχνίδιΧιρόνα-Ρεάλ Μαδρίτης(20:30) και το αυριανό ματςΑτλέτικο Μαδρίτης-Μαγιόρκα(20:30) για τα οποία το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις.

Στην Ιταλία γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου,Ίντερ-Γιουβέντους(ήρθε ισόπαλο 1-1 το πρώτο ματς) καιΦιορεντίνα-Κρεμονέζε(κέρδισε με 2-0 η Φιορεντίνα στο πρώτο παιχνίδι).

Και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ιταλίας έχουν τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στακαταστήματα ΟΠΑΠ.Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Ειδικά στοιχήματα για ταplayoffτηςEuroleague

Στο μπάσκετ αρχίζουν σήμερα ταplayoffτηςEuroleagueμε τα παιχνίδιαΜονακό-Μακάμπι Τελ ΑβίβκαιΡεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν.Αύριοδίνει το πρώτο του ματς οΟλυμπιακόςμε τηΦενερμπαχτσέ,ενώ στο τέταρτο ζευγάρι ηΜπαρτσελόναυποδέχεται τηΖαλγκίρις Κάουνας.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή τηςEuroleague, την πρόκριση στον τελικό, το ζευγάρι του τελικού, το συνδυασμό του ζευγαριού του τελικού με τον νικητή.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε κάθε ζευγάρι τωνplayoffσε ειδικά στοιχήματα για τηνπρόκριση, το ακριβές σκορ της σειράς, τον αριθμό των αγώνων, το χάντικαπ της σειράς,το σκορ μετά από 2 αγώνες, τουςUnder/Overαγώνες, τον νικητή του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με τον νικητή της σειράς,το πρώτο μπρέικ στη σειρά,την ακριβή πρόβλεψη της σειράς, το πόσες φορές θα γίνει μπρέικ στη σειρά, τη νίκη στη σειρά με ανατροπή, το εντός έδρας αήττητο.

Παίζεις PlayBall* κατακτάς την κορυφή και διεκδικείς απίθανα δώρα

Συνεχίζεται και τοPlayBallαπό το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογήςΟPAP Store App. Κάθε μήνα και μια νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου διπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με τοPlayballφτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίουWeber.

σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.