MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Premier League: Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Premier League: Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Δυνατό πρόγραμμα και σήμερα με πλήθος ειδικών στοιχημάτων από τοPamestoixima.grγια τηSerieA, τηLaLigaκαι τηEuroleague

Η αναμέτρηση τηςPremierLeagueανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο κυνηγάει η Μπράιτον η οποία προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 6-0 κατά της Γουλβς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στοChampionsLeagueκαι στο τελευταίο ματς κέρδισε με 1-0 την Άστον Βίλα.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει στον αγώνα τηςPremierLeagueΜπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(22:00) την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

ΣτηSerieAολοκληρώνεται η 33ηαγωνιστική με τα παιχνίδια Έμπολι-Μπολόνια (21:45) και Ουντινέζε-Νάπολι (21:45).

ΣτηLaLigaπέφτει η αυλαία της 33ηςαγωνιστικής με τους αγώνες Χιρόνα-Μαγιόρκα (20:30), Σεβίλλη-Εσπανιόλ (20:30), Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπέτις (23:00) και Βαγιεκάνο-Ρεάλ Βαγιαδολίδ (23:00).

Διπλή προσφορά*χωρίς κατάθεση για όλους από τοPamestoixima.gr

Στο νέοPamestoixima.grζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμαlivestreamingκαι άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Τώρα το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερδιπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια απόψε στο Τελ Αβίβ και το Βελιγράδι

ΣτηEuroleagueγίνονται σήμερα δύο καθοριστικής σημασίας αγώνες τωνplayoff. Στις 21:05 στο Τελ Αβίβ ηΜακάμπιυποδέχεται την Μονακό και χρειάζεται τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2. Την Τρίτη η Μονακό κέρδισε εκτός έδρας με 83-78 και με νέα νίκη σήμερα θα πάρει το εισιτήριο για τοFinalFour.

Στις 21:30 στο Βελιγράδι ξεκινάει η αναμέτρηση τηςΠαρτιζάνμε τηΡεάλ.Το 2-0 υπέρ της ομάδας του Ομπράντοβιτς έγινε 2-1 από τη Ρεάλ η οποία κέρδισε με 82-80 την Τρίτη στο ίδιο γήπεδο. Μία νίκη χωρίζει την Παρτιζάν από τοFinalFour. Η Ρεάλ αν κερδίσει θα ισοφαρίσει 2-2 και η πρόκριση θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, για τα παιχνίδιαΜακάμπι Τελ Αβίβ-ΜονακόκαιΠαρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης,μεταξύ άλλων, για την περίοδο με το υψηλότερο σκορ, το αν θα πάει ο αγώνας στην παράταση, το χάντικαπ πόντων, τουςOver/Underπόντους του αγώνα, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, ακριβές σκορ των περιόδων.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις