MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Ρεβάνς απόψε στο Europa League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* από το Pamestoixima.gr

Ρεβάνς απόψε στο Europa League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* από το Pamestoixima.gr

Σεβίλλη-Γιουβέντους και Λεβερκούζεν-Ρόμα με αμέτρητες αγορές από τοPamestoixima.gr

Δύο ιταλικές ομάδες, μία ισπανική και μία γερμανική διεκδικούν σήμερα (22:00) τα εισιτήρια για τον τελικό τουEuropaLeague.

Σεβίλλη-ΓιουβέντουςκαιΛεβερκούζεν-Ρόμαείναι τα 2 ζευγάρια της ημιτελικής φάσης για τα οποία τοPamestoixima.grπροσφέρει την αγορά«Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»έως την έναρξή τους.

Στα πρώτα ματς ήρθαν ισόπαλες με 1-1 η Γιουβέντους και η Σεβίλλη, ενώ η Ρόμα κέρδισε με 1-0 τη Λεβερκούζεν.

Ο τελικός τουEuropaLeagueθα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου στηΒουδαπέστη.Μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, θα γίνει στηνΠράγαο τελικός τουEuropaConferenceLeague.

Μάχες για την πρόκριση και στοConferenceLeague

Στους σημερινούς ημιτελικούς τουConferenceLeagueπαίζουν ηΒασιλείαμε τηΦιορεντίνακαι ηΆλκμααρμε τηνΓουέστ Χαμ.Προβάδισμα για την πρόκριση απέκτησαν η Βασιλεία και η Γουέστ Χαμ μετά τις νίκες τους με το ίδιο σκορ 2-1 στους πρώτους ημιτελικούς.

Στο νέοPamestoixima.grζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμαlivestreamingκαι άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Απόψε (21:30) γίνεται και ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι στηνPremierLeague, ανάμεσα στηνΝιούκαστλκαι τηνΜπράιτον.Και οι 2 θέλουν τη νίκη.HΝιούκαστλ θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στοChampionsLeague, ενώ η Μπράιτον κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει στον αγώναΝιούκαστλ-Μπράιτοντην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

ΤοFinal Four 2023στοPamestoixima.gr

Αύριο ξεκινάει και το Final Four της Euroleague στο Κάουνας. Στον πρώτο ημιτελικό, στις 18:00, οΟλυμπιακόςαντιμετωπίζει τηΜονακό.Ακολουθεί, στις 21:00, ο ισπανικός εμφύλιοςΜπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

ΤopPriceΝικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα