Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Άνταμ Τσέριν αλλάζει τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή λίστα

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται και τη συνέχεια, με τον Άνταμ Τσέριν να αλλάζει τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή λίστα.
Ο Τσέριν έμεινε εκτός για τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό και να τεθεί στη διάθεση του Παναθηναϊκού για τον επόμενο γύρο είτε στο Champions League, είτε στο Europa League.
Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει να επιλέξει τους παίκτες που θα δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα μέχρι την Πέμπτη 3/8 και με τον Σλοβένο μέσο να θεωρείται σίγουρος, ένας εκ των Ζέκα και Κλεϊνχέισλερ αναμένεται να χάσει τη θέση του. Εκτός αν δεν προλάβει να επιστρέψει από το δικό του τραυματισμό ο Σένκεφελντ και δεν έχει πάρει στόπερ μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός.
Η 17άδα των ξένων κόντρα στην Ντνίπρο: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαϊ, Ζέκα, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι και Σπόραρ.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Αντώνη Παπακανέλλου
«Έδεσε» τον 19χρονο εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Τένις: Στη Λαμία το πανελλαδικό πρωτάθλημα Α/Κ ηλικιών U14
Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση για το τένις στη Λαμία.

ΕΠΣΦ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 15-16 Μαρτίου