ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τον Φρόιντφελντ προτείνει η ΕΠΟ για τη θέση του αρχιδιαιτητή

Τον Φρόιντφελντ προτείνει η ΕΠΟ για τη θέση του αρχιδιαιτητή

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκρίνει τη λύση του Σουηδού Πίτερ Φρόιντφελντ για να πάρει τη θέση του Στιβ Μπένετ στην προεδρία της ΚΕΔ.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, με βασικό θέμα συζήτησης τον νέο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας.

Η πρόταση του προέδρου της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου, είναι ο Φρόιντφελντ, πρόσωπο πλήρως αποδεκτό από την UEFA, όπως σχετικά ειπώθηκε στη συνεδρίαση.

Να σημειωθεί πως ο Φρόιντφελντ ήταν ανθυποψήφιος του Μαρκ Κλάτενμπεργκ το 2020 για να αναλάβει την προεδρία της ΚΕΔ. Ο 59χρονος σήμερα Σουηδός σφύριξε στον τελικό του Κυπέλλου UEFA το 2008.

Πηγή: iefimerida.gr

Μεγάλα παιχνίδια στα Κύπελλα Ευρώπης με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μεγάλα παιχνίδια στα Κύπελλα Ευρώπης με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ