MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Αταμάν και Σλούκας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Θα είναι πολύ σκληροί τελικοί – Ο πιο σημαντικός τίτλος για εμάς»

Αταμάν και Σλούκας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Θα είναι πολύ σκληροί τελικοί – Ο πιο σημαντικός τίτλος για εμάς»

ΟΠαναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι (05/06/24, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) στους τελικούς της Basket League και ο Εργκίν Αταμάν και ο Κώστας Σλούκα εκπροσώπησαν τους “πράσινους” στη σχετική συνέντευξη Τύπου.

Ο Αταμάν στάθηκε στις πολλές “μάχες” που έχουν ήδη δώσει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μέσα στη σεζόν και επισήμανε τη σημασία των γκαρντ στη δική του ομάδα. Ο Σλούκας από την άλλη πλευρά, υπογράμμισε τον ελληνικό κορμό της ομάδας του και τόνισε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή είναι ο πιο σημαντικός της σεζόν για τους “πράσινους”.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του στην Ευρώπη και να συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League. Για τα μεταξύ μας παιχνίδια, έχουμε παίξει 7 φορές μεταξύ μας έχουμε χάσει τα 4 αλλά έχουμε κερδίσει τα 3. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Σίγουρα οι ψηλοί παίζουν ρόλο, οι γκαρντπαίζουν ρόλο ειδικά στο σύστημα το δικό μου. Θα είναι ένας πολύ σκληρός τελικός. Θα είναι ντέρμπι όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω όλοι μετά να μιλάνε για το μπάσκετ. Το πιο σημαντικό από όλα είναιτο πως θα διαχειριστούν τα παιχνίδια οι παίκτες».

Οι δηλώσεις του Σλούκα

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα, τα τελευταία δυο χρόνια έχει πάρει το πρωτάθλημα, ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα».

Για το πόσο σημαντικός είναι ο ελληνικός κορμός: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο ελληνικός κορμός. Έχουμε ένα πλεονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό που έχει 10 ξένους. Είναι σημαντικό που οι γηγενείς παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

Για το πιθανό άδειασμα μετά το Final Four: «Υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση μετά το Final-4. Eίμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε αλλά οφείλουμε να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Ο τίτλους του πρωταθλήματος είναι ο πιο σημαντικός για εμάς. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης αλλά θέλουμε να καθιερωθούμε και στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 2 συνεχόμενα, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε δυνατοί».

πηγή: newsit.gr