MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Τσιτσιπάς – Μπεργκς 2-1: Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων- Βίντεο

Τσιτσιπάς – Μπεργκς 2-1: Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων- Βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με δυσκολία 2-1 σετ (7-6, 1-6, 6-1) τον Ζιζού Μπεργκς, στην πρεμιέρα του στο μονό ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τον 25χρονο αθλητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορούσε να είχε πάρει μια πιο εύκολη νίκη απέναντι στον αρκετά αξιόμαχο Ζιζού Μπεργκς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίζει τρομερά στο 3ο σετ και να καταφέρνει με 2-1 σετ να κερδίσει και να προκριθεί στον 2ο γύρο του μονού τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Δείτε το βίντεο:


Ο Τσιτσιπάς είδε τον Βέλγο στο 5ο γκέιμ του 1ου σετ να του κάνει μπρέικ, ωστόσο απάντησε με μπρέικ αμέσως, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στο tie break, εκεί που ο «Στεφ» έχοντας σύμμαχο την τεράστια εμπειρία του, επικράτησε με 7-6.

Παρόλα αυτά το 2ο σετ ήταν σκέτος εφιάλτης για τον Έλληνα τενίστα, καθώς δεν μπήκε ποτέ στο κορτ, δέχτηκε δυο μπρέικ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 6-1 στα γκέιμ από τον Μπεργκς. Μια εμφάνιση η οποία φαίνεται πως ξύπνησε τον ίδιο, ο οποίος εμφανίστηκε στο 3ο σετ τελείως διαφορετικός.

Και αυτό διότι ο Τσιτσιπάς παίζοντας τένις αντάξιο του ταλέντου του, ισοπέδωσε τον Μπεργκς με 6-1 στα γκέιμ, έχοντας ξεκινήσει με ένα εμφατικό 5-0. Ο Βέλγος κατάφερε να πάρει μόλις ένα γκέιμ, με τον «Στεφ» να κατακτά το σετ και να προκρίνεται στην φάση των «32» των Ολυμπιακών Αγώνων στο τένις ανδρών.
Πηγή: newsit.gr