MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ, κανείς δεν θα μου επιβάλει αναρχία στην ομάδα»

Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ, κανείς δεν θα μου επιβάλει αναρχία στην ομάδα»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε τετ α τετ με τον Ορμπελίν Πινέδα, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει στον Μεξικανό ότι δεν πρόκειται να πωληθεί από την ομάδα, με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να δηλώνει αφοσιωμένος στους «κιτρινόμαυρους».

Στο πλαίσιο της σκληρής ομιλίας του Μάριου Ηλιόπουλου στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, μετά την τραγική εμφάνιση και οδυνηρή ήττα της Ένωσης από την Νόα στην Αρμενία, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου φρόντισε να μιλήσει και με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για πιθανό επαναπατρισμό στο Μεξικό, με τον Μάριο Ηλιόπουλο ωστόσο να είναι κατηγορηματικός και ξεκάθαρος προς τον 28χρονο.

«Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ!

Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα!

Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;»

Ο Πινέδα από την πλευρά του απάντησε: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ».

Στη συνέχεια ο Ηλιόπουλος και Πινέδα έσφιξαν τα χέρια, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να στέλνει τον παίκτη στον Ματίας Αλμέιδα για να του πει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και ότι δε σκέφτεται πια τίποτε άλλο.

πηγή: newsit.gr