ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Παναθηναϊκός με σπουδαίο 4ο οκτάλεπτο νίκησε 11-10 τη Βουλιαγμένη

Ο Παναθηναϊκός με σπουδαίο 4ο οκτάλεπτο νίκησε 11-10 τη Βουλιαγμένη

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου με τη Βουλιαγμένη στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο.

Πραγματοποιώντας ένα τρομερό τελευταίο 8λεπτο οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 11-10 του ΝΟΒ κι έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη το «τριφύλλι» ανέβηκε στους 36 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την ομάδα του Λαιμού, η οποία παρά την ήττα υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία (36 βαθμούς έχει και ο Πανιώνιος) και κλείνει την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση.



Το σύνολο του Δημήτρη Μάζη βρέθηκε να κυνηγά το σκορ μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο (7-10), όμως στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με ένα εντυπωσιακό επιμέρους 4-0 στην τελευταία περίοδο, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς.



Από τρία γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Παπασηφάκης και Ράσοβιτς, ενώ για τον ΝΟΒ τον ίδιο αριθμό τερμάτων είχε ο Καστρινάκης.



Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-5, 4-0.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα highlights από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τα highlights από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0 (ΒΙΝΤΕΟ)