ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ολυμπιακός: Χωρίς Μουσταφά Φαλ κόντρα στην Άλμπα – Πρόβλημα και με Εβάν Φουρνιέ

Ολυμπιακός: Χωρίς Μουσταφά Φαλ κόντρα στην Άλμπα – Πρόβλημα και με Εβάν Φουρνιέ

Νέοι “πονοκέφαλοι” για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Δυο νέα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό. Οι Μουσταφά Φαλ και Εβάν Φουρνιέ είναι τα τελευταία ονόματα που μπήκαν στο ιατρικό δελτίο των Πειραιωτών.

Ο Μουσταφά Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση προσθίου βραχιονίου μυός δεξιά και θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για 7-10 μέρες.

Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να χάσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Euroleague, με την Άλμπα στο Βερολίνο και τη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, ο Εβάν Φουρνιέ έχει αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Άλμπα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πάντως, στον Ολυμπιακό περιμένουν την πιθανή επιστροφή Μιλουτίνοφ και Βιλντόσα αυτή την εβδομάδα. Εκτός παραμένουν οι Γουόκαπ και Έβανς.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Η Ένωση «αντέδρασε» στην OPAP Arena αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ερυθρόλευκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Η Ένωση «αντέδρασε» στην OPAP Arena αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ερυθρόλευκη