Ο Ματ Ντέιμον στη Μεσσηνία για τα γυρίσματα της ταινίας «Οδύσσεια»

Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε την Τετάρτη στην Καλαμάτα
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ματ Ντέιμον καθώς θα ενσαρκώσει τον Οδυσσέα στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Οδύσσεια» τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν σε Μεσσηνία και Κορινθία.
Το newsit.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από τον ηθοποιό του Χόλιγουντ τη στιγμή που έβγαινε από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και κατευθύνονταν προς το σημείο της Μεσσηνίας όπου τον περίμεναν οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας.
Ο δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τον Κρίστοφερ Νόλαν έφτασαν χθες το βραδύ στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς σήμερα (6/3/25) το πρωί επισκέφτηκαν κάποια από τα σημεία όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.
Όπως αναφέρουν πηγές του newsit.gr την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο κάστρο της Μεθώνης, ενώ τις επόμενες δύο ημέρες θα μεταφερθούν στην περιοχή της Βοιδοκοιλιάς. Εκεί θα γυριστεί η σκηνή με τον Κύκλωπα ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στην παραλία Αλμυρόλακκας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις