ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κυνουρία: Νεκρός 73χρονος τουρίστας σε εκδρομή με σκάφος στο Φωκιανό

Κυνουρία: Νεκρός 73χρονος τουρίστας σε εκδρομή με σκάφος στο Φωκιανό

Υπήρξε κινητοποίηση από τους παρευρισκόμενους - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου Αρκαδίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Βρετανός τουρίστας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκδρομής με σκάφος, στη νότια Κυνουρία.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα, ο 73χροονος, υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, επιβάτης τουριστικού σκάφους, ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από τους παρευρισκόμενους και ο 73χρονος μεταφέρθηκε με διασωστική λέμβο του σκάφους, που ήταν αγκυροβολημένο στον όρμο του Φωκιανού, στη στεριά.

Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου Αρκαδίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Να παραπεμφθεί απευθείας στη Δικαιοσύνη ζητά ο Χρήστος Τριαντόπουλος: «Όλα στο φως, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Να παραπεμφθεί απευθείας στη Δικαιοσύνη ζητά ο Χρήστος Τριαντόπουλος: «Όλα στο φως, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ»