MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Ο παιδοβιαστής «με το λευκό βαν» αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια από τα 26 της ποινής - Και συνελήφθη ξανά

Ο παιδοβιαστής «με το λευκό βαν» αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια από τα 26 της ποινής - Και συνελήφθη ξανά

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ξανά ο παιδεραστήςπου είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα - Προσπαθούσε να πείσει ανήλικο να μπει στο βαν

O 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώσυνομιλούσε με ανήλικοτον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Αυτή ήτανη δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο μήναπου συλλαμβάνεται ο 47χρονος, καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη και η επιπλέον ποινή φυλάκισης τριών μηνών ότανμητέρα κατήγγειλεπως ο δράστης απειλούσε με μηνύματα τονγιοτης.

Το χρονικό

Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, από τα 26 που είχε καταδικαστεί, και εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στηΛαυρεωτική, όπου έμενε και εργαζόταν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ντόπιοι κατήγγειλανπως μιλούσε ανοικτά για σεξουαλικές διαστροφές και πλησίασε παιδιά λέγοντάς τους ότι «θέλει να είναι ντυθεί Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια».

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν επίσης ότι τον είδαν έξω από συνοικιακό κατάστημα, την ώρα που γινόταν πάρτι για το γυμνάσιο της περιοχής.

Πηγές: Lifo, Mega