MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Καθ' ομολογίαν serial killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο - Η κατάθεση για «δολοφονία 4 γυναικών»

Καθ' ομολογίαν serial killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο - Η κατάθεση για «δολοφονία 4 γυναικών»

Η αστυνομία εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα είπε, καθώς πάσχει από ψυχικό νόσημα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κρατικό ίδρυμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας, μετά την ομολογία 45χρονης για τη δολοφονία μιας 75χρονης, την οποία φρόντιζε, στη Ρόδο,πνίγοντάςτη με μαξιλάρι, και τη δολοφονία ακόμα τριώνηλικιωμένωνγυναικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η καθ' ομολογίανδολοφόνος κατά συρροή κατέθεσεότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν ήταν μωρό. Αμέσως μετά το περιστατικό η 45χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ακολούθησαν και άλλοι εγκλεισμοί της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα είπε, καθώς η γυναίκα πάσχει από ψυχικό νόσημα. Σήμερα αναμένεται η δικογραφία να φτάσει στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος και θα αποφασίσει πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί εάν ισχύουν όσα φέρεται να έχει καταθέσει η 45χρονη.

Με βάση την κατάθεση της 45χρονης, η γυναίκα ευθύνεται για τον θάνατο ακόμη τριών ηλικιωμένων γυναικών, τις οποίες φρόντιζε.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε δολοφονίαμιας γυναίκας το 2011 στη Λέρο και άλλων δύο ηλικιωμένων φέτος, στη Ρόδο. Η 45χρονη φέρεται να έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για τον τρόπο τέλεσης των εγκλημάτων που δήλωσε ότι διέπραξε.

Για την περίπτωση της Λέρου, η καθ' ομολογίαν δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι το θύμα είχε διαβήτη και του έδωσεζάχαρη ή μέλι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να πεθάνει την επόμενη ημέρα.

Επίσης, αναφέρθηκε σε γυναίκα που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022, στην πόλη της Ρόδου και άλλη μία η οποία απεβίωσε τον Μάρτιο, στο Φαληράκι. Για τη μία περίπτωση είπε πωςχορήγησε φάρμακα με σύριγγα στην ηλικιωμένη και για την άλλη ότι την ξυλοκόπησε άγρια.

Πηγή: lifo.gr