Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Μπόρις Κλέιμαν - Θα καταβάλει εγγύηση 20.000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του. Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.
Ο Μπόρις Κλέιμαν απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του ανακριτή που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας στο Κολωνάκι.
Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή δεν έκανε κάποια δήλωση, και όπως ανέφερε, ο πελάτης του θα τοποθετηθεί αργότερα μέσω των social media για την υπόθεση.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, μάλιστα είχε φτάσει στον ανακριτή με χειροπέδες για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού.
Ο ίδιος κατά την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή είπε: “Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίπoτα”.
Στον ποδοσφαιριστή είχε ασκηθεί ποινική δίωξη βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.
Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία αφορούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που εν προκειμένω είναι άνω των 15 ετών. Ωστόσο ο Εισαγγελέας αναβάθμισε την υπόθεση, θεωρώντας πως οι καταγγελλόμενες πράξεις συνιστούν βιασμό.
Στο πλευρό του Μπόρις Κλέιμαν βρίσκεται και η σύζυγος του, Λία. Μιλώντας στο ισραηλινό Sport5 δεν έκρυψε τη σιγουριά της ότι ο άνδρας της δεν έχει βιάσει την ανήλικη Βελγίδα.
«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος από κάθε έγκλημα», δήλωσε η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του.
πηγή: newsit.gr
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις