ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης – Έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης – Έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης σύμφωνα με το kallitheaonline βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αντιδήμαρχος στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3μ.

Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να το βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο.

Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση θώρακα. Οι ιατροί στο «Γ.Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη.

πηγή: newsit.gr

Ναύπλιο: «Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ναύπλιο: «Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή