ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Debate - Κουτσούμπας: Ο κ. Τσίπρας ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη

Debate - Κουτσούμπας: Ο κ. Τσίπρας ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη

Όσα ανέφερε για «μούφα προοδευτική διακυβέρνηση».

«Πρέπει να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δόμηση από μία διαφορετική διακυβέρνηση. Ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ με την προσέγγισή του στο ΚΚΕ με τη μούφα προοδευτική διακυβέρνηση και αυτό αφορά και την ενέργεια», ανέφερε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Το βασικό πρόβλημα με το ζήτημα της ενέργειας και κατ’ επέκταση της προστασίας του περιβάλλοντος, και της ανοικοδόμησης εργατικών κυρίως κατοικιών και όχι των πλουσίων, των λεφτάδων, που δεν ξέρουν τι έχουν, μιας και μιλάμε για Κυκλάδες, γιατί δεν πάνε συνήθως οι εργάτες, οι αγρότες της πατρίδας μας, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες να οικοδομήσουν εκεί και ανεξέλεγκτα να φτιάξουν τις βιλάρες τους, άρα λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο» και ενώ είχε προηγηθεί ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα σχετικά με την οικοδομική δραστηριότητα στις Κυκλάδες.

Πρόσθεσε ότι το φρένο μπορεί να το κάνει μια διαφορετική διακυβέρνηση, μια άλλη εξουσία, «μια πραγματική λαϊκή εξουσία», όπως εξήγησε.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Ο 56χρονος γιος ήταν ο οδηγός, νεκροί ο 91χρονος πατέρας και η 83χρονη μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Ο 56χρονος γιος ήταν ο οδηγός, νεκροί ο 91χρονος πατέρας και η 83χρονη μητέρα του