ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 7 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων πρότεινε η εισαγγελέας

Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε η εισαγγελέας, ολοκληρώνοντας την τριήμερη αγόρευσή της.

Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας την μαραθώνια αγόρευσή της που κράτησε 3 ημέρες, πρότεινε την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Νωρίτερα την Παρασκευή (09.06.2023) η κ. Κυριακή Κλιάμπα αναφέρθηκε στους ρόλους και τη συμμετοχή των υπολοίπων έξι κατηγορουμένων.

Μετά την αγόρευση «κόλαφο» που έκανε χθες η εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, η διαδικασία συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Είναι η τρίτη ημέρα της αγόρευσής της, όπου σκιαγράφησε τους ρόλους των 12 κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, η εισαγγελέας τόνισε ξανά τις διαδοχικές αντιφάσεις και τα ψέματα που θεωρεί η ίδια ότι αναφέρθηκαν τόσο στην ανακρίτρια αλλά και ενώπιον του δικαστηρίου από τους κατηγορούμενους.

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του 40χρονου που έκλεβε αυτοκίνητα από πάρκινγκ στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του 40χρονου που έκλεβε αυτοκίνητα από πάρκινγκ στην Αθήνα