MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Κύθηρα: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την επιχειρηματία που εντοπίστηκε νεκρή

Κύθηρα: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την επιχειρηματία που εντοπίστηκε νεκρή

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, που εντοπίστηκε σήμερα (13/06) το πρωί νεκρή στα Κύθηρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα διατηρούσε κατάστημα με σουβενίρ στην περιοχή. Εντοπίστηκε σήμερα (13/06) το πρωί νεκρή κοντά σε χώρο στάθμευσης, ενώ έφερε εγκαύματα. Δίπλα στην σορό της, εντοπίστηκε ένας αναπτήρας και ένα μπουκαλάκι που μάλλον περιείχε νέφτι.

Η κόρη της και ο άνδρας της, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., πως το τελευταίο διάστημα, η γυναίκα είχε κληρονομικές διαφορές με τον αδελφό της, ο οποίος μένει στην Αθήνα, και τσακώνονταν συχνά, γεγονός το οποίο την είχε επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας από την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου της. Μάλιστα, δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, και το οικογενειακό περιβάλλον της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Πηγή: enikos.gr