MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

Βάρης-Κορωπίου: Οι πρώτες στιγμές μετά την εκδήλωση της φωτιάς – Οι νέες πληροφορίες για τον εμπρησμό

Βάρης-Κορωπίου: Οι πρώτες στιγμές μετά την εκδήλωση της φωτιάς – Οι νέες πληροφορίες για τον εμπρησμό

Βίντεο με τις πρώτες στιγμές μετά την εκδήλωση της φωτιάς στην Λ. Βάρης – Κορωπίου, προκαλώντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις, μετέδωσε το ΟΡΕΝ. Στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα λεπτά αφού ξέσπασε η πυρκαγιά, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις πρώτες φλόγες να ξεπηδούν και τους καπνούς να καλύπτουν τον ουρανό.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, η φωτιά αυτή αποδίδεται σε εμπρησμό. Εμπρηστής έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα είπε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε ότι υπάρχει ήδη το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό στα χέρια της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ..

Το ΟΡΕΝ μετέδωσε εικόνες από το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά, όπως εκτιμούν οι άνθρωποι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής. Σε εκείνο το σημείο, ο άνδρας φέρεται να έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα. Όπως μεταδόθηκε, ο ίδιος άνδρας απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μπιτόνια εντοπίστηκαν στην πορεία της πυρκαγιάς και «οδήγησαν» μέχρι το Κίτσι. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, υπάρχει φωτογραφία του ίδιου ανθρώπου να κουβαλάει μπιτόνια και στουπιά, στο Κίτσι.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: enikos.gr