MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Σκηνικό ρήξης στο ΠΑΣΟΚ: «Πυρά» και «τσουνάμι» αμφισβητήσεων κατά Ανδρουλάκη – Ποιοι ζητούν εκλογές τώρα

Σκηνικό ρήξης στο ΠΑΣΟΚ: «Πυρά» και «τσουνάμι» αμφισβητήσεων κατά Ανδρουλάκη – Ποιοι ζητούν εκλογές τώρα

Ανέβηκαν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ, καθώς τουλάχιστον δέκα στελέχη του κόμματος άσκησαν σκληρή κριτική στον πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Όλα δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ οδηγείται σε εσωκομματικές εκλογές μέσα στο στο 2024 καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης σήκωσε το γάντι στην θυελλώδη κοινή συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ. Ιστορικά στελέχη του κόμματος μίλησαν με μελανά χρώματα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη καθιστώντας τον υπεύθυνο για τις χαμηλές πτήσεις του κόμματος στις Ευρωεκλογές.

Οι Κώστας Σκανδαλίδης, Πέτρος Ευθυμίου, Παύλος Γερουλάνος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Φίλιππος Σαχινίδης κ.α. άσκησαν σκληρή κριτική στο Νίκο Ανδρουλάκη, πιέζοντας για εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα μέσα στο 2024.

Εκλογές για νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στην Κοινή Συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου και Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Σκληρή κριτική στο ίδιο μήκος κύματος δέχθηκε και από τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη.

πηγή: newsit.gr