ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αυγενάκης: Δεν παραδίδει την έδρα - «Σεβαστή η απόφαση Μητσοτάκη για την διαγραφή μου» λέει

Αυγενάκης: Δεν παραδίδει την έδρα - «Σεβαστή η απόφαση Μητσοτάκη για την διαγραφή μου» λέει

Τονίζει πως έδωσε εξηγήσεις και ζήτησεδημοσίως συγγνώμη - Έχει εκλεγεί βουλευτής Ηρακλείου

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την απόφασηνα διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η απόφαση του προέδρου και πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη» γράφει σε ανάρτησή του, τονίζοντας πως παραμένει βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας.

Πέθανε ο Αλέξης Πολίτης – «Ήταν ένας ξεχωριστός διανοητής και φιλόλογος» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πέθανε ο Αλέξης Πολίτης – «Ήταν ένας ξεχωριστός διανοητής και φιλόλογος» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης