ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στέφανος Κασσελάκης: Οι προτάσεις για την «Αυγή» και η αντίδραση των εργαζομένων

Στέφανος Κασσελάκης: Οι προτάσεις για την «Αυγή» και η αντίδραση των εργαζομένων

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της «Αυγής», μετά την απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής (5.7.24).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δύο προτάσεις στους εργαζόμενους της «Αυγής». Η πρώτη πρόταση, είναι να μην γίνει καμία απόλυση και οι εργαζόμενοι να ενταχθούν στο κυριακάτικο φύλλο με άλλους όρους και άλλους μισθούς.

Η δεύτερη πρόταση που έκανε στους εργαζόμενους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να υπάρχει συνδιαχείριση ή αυτοδιαχείριση της εφημερίδας αφού πρώτα το κόμμα πληρώσει όλες τους τις υποχρεώσεις. Οι εργαζόμενοι, αναφέρει το newsit.gr, δεν φάνηκαν να δέχονται καμία πρόταση είπαν όμως ότι θα το σκεφτούν.

Τροχαίο με έναν νεκρό στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τροχαίο με έναν νεκρό στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρας