MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Ψυχικό: Ο 44χρονος κατέστρεψε το σκούτερ λίγες ώρες μετά την δολοφονία του τοπογράφου - Το κίνητρο της εκτέλεσης

Ψυχικό: Ο 44χρονος κατέστρεψε το σκούτερ λίγες ώρες μετά την δολοφονία του τοπογράφου - Το κίνητρο της εκτέλεσης

Νέες πληροφορίες για τις κινήσεις του 44χρονου φερόμενου ως εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος πέρασε σήμερα το πρωί, το κατώφλι της 31ης τακτικής Ανακρίτριας. Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 44χρονος κατέστρεψε το σκούτερ, με το οποίο έφυγε από το σημείο της δολοφονίας, λίγες ώρες μετά την εκτέλεση του 54χρονου.

Οι άνδρες των Ανθρωποκτονιών, εξετάζοντας δεκάδες βίντεο, είδαν ότι μετά την δολοφονία ο εκτελεστής πήγε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας στο Μαρούσι, άφησε εκεί το σκούτερ, και έφυγε με την δική του μοτοσικλέτα. Λίγες ώρες αργότερα, ο 44χρονος επέστρεψε μαζί με έναν άνδρα με ένα αυτοκίνητο. Σε βίντεο, που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, φαίνεται το αυτοκίνητο με τους δύο άνδρες να μπαίνει στο πάρκινγκ. Λίγα λεπτά μετά, ο 44χρονος αποχωρεί από το πάρκινγκ με το σκούτερ και τον ακολουθεί ο συνεργός τους με το αυτοκίνητο.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι πήγαν σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος και κατέστρεψαν το μηχανάκι. Οι άνδρες των Ανθρωποκτονιών έχουν επεκτείνει την έρευνά τους προκειμένου να βρουν που πήγαν το σκούτερ οι δύο άνδρες.

Την ίδια ώρα γίνεται αγώνας δρόμου έτσι ώστε να «ανοίξουν» τα κινητά τηλέφωνα οι κάρτες SIM που βρέθηκαν, καθώς έτσι οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να δουν με ποιους μίλησε ο φερόμενος ως εκτελεστής πριν και μετά την δολοφονία του 54χρονου.

Το κίνητρο της δολοφονίας

Όπως αποκάλυψε χθες το enikos.gr, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν στο μικροσκόπιο τους, δύο άτομα από την Μύκονο, τα οποία φαίνεται να έχουν κίνητρο για να δώσουν την εντολή για την εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη.

Μάλιστα όπως έγραψε το enikos.gr, ο 44χρονος φερόμενος ως εκτελεστής ταξίδεψε πρόσφατα στην Μύκονο και συναντήθηκε με τα δύο αυτά άτομα.

Οι αρχές κατά την διάρκεια της έρευνας τους, ανακάλυψαν ότι ο άτυχος τοπογράφος, οποίος για περίπου 20 χρόνια εργαζόταν στο Νησί των Ανέμων κάνοντας τοπογραφικές εργασίες, πριν από 1,5 χρόνο αποφάσισε να επεκταθεί και στο real estate.

Αυτό θεωρούν οι αρχές ως το κίνητρο για την δολοφονία του 54χρονου, ότι δηλαδή«μπήκε στα χωράφια» άλλων και έπαιρνε δουλειές από τα άλλα άτομα που δραστηριοποιούνται στην Μύκονο.