MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Μία κόλαση ζούσε η 36χρονη στα χέρια του δράστη

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Μία κόλαση ζούσε η 36χρονη στα χέρια του δράστη

Τα περιστατικά βίας, οι μηνύσεις και τα ερωτήματα.

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια της 36χρονης Αρετής, που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της την Αμφιλοχία, τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/07). Τα παιδιά και οι γονείς της Αρετής έχουν μείνει με αναπάντητα ερωτήματα, καθώς η γυναίκα δεν κατάφερε να γλιτώσει από την μανία του δράστη, παρά το γεγονός ότι είχε απευθυνθεί στις αρχές και τον είχε καταγγείλει.

Ο 43χρονος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην γυναίκα, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο οποίο, μάλιστα, βρισκόταν και η ανήλικη κόρη τους. Όταν έφτασε η άτυχη 36χρονη έξω από το σπίτι της, στις 4:00, αμέσως ο 43χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου πάνω στο αυτοκίνητό της και πυροβόλησε τον ανεμοθώρακα και το τζάμι της συνοδηγού, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει. Ακολούθως, ο δράστης πήγε πίσω από το όχημα, σημάδεψε το κεφάλι του, και έδωσε τέλος στην ζωή του.

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το τελευταίο διάστημα ο δράστης και αυτόχειρας έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος, ενώ συχνά συμπεριφερόταν άσχημα στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) ”μαμά πού είσαι;”. ”Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100” του λέει, ”με σκοτώνει ο πατέρας”».

Δείτε το βίντεο: