MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:

Διδυμότειχο: Γνωστός στις αρχές ο σύντροφος της 32χρονης - Τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου

Διδυμότειχο: Γνωστός στις αρχές ο σύντροφος της 32χρονης - Τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου

Σωματική και σεξουαλική κακοποίηση δέχθηκε 32χρονη από τον σύντροφό της...

Σε κατάσταση σοκ, με εκχυμώσεις και αιματώματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου η 32χρονη που γλίτωσε από τον εφιάλτη που ζούσε επί ένα μήνα, φυλακισμένη από τον σύντροφό της ο οποίος τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο Τhesstoday.gr, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εμφανώς κακοποιημένη σωματικά και ψυχολογικά, με αρκετές εκχυμώσεις και αιματώματα σε άνω άκρα και πρόσωπο, λέγοντας ότι ο θύτης ήταν φίλος της και όχι σύντροφός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδεχομένως αύριο Κυριακή θα λάβει εξιτήριο και θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για την εκτίμηση της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη.

Γνωστός στις αρχές ο 32χρονος

Ο κακοποιητής της είναι γνωστός στις Αρχές και μάλιστα έχει τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στο τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ τον Φεβρουάριο ο 35χρονος είχε απασχολήσει την Αστυνομία, όταν είχε τραυματισθεί σοβαρά από συμπλοκή με συνομήλικό του για προσωπικές διάφορες ερωτικού περιεχομένου. Ο ίδιος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με ξύλινο κοντάκιο όπλου, αφού πρώτα είχε βγάλει μαχαίρι στον φίλο του.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και τώρα αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το θύμα, το οποίο ζούσε με τον κακοποιητή της το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του, μαζί με τα πέντε παιδιά της που είχε αποκτήσει με άλλον σύντροφο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει.

Πάντως, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, αμέσως μόλις λάβει εξιτήριο από το στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναμένεται να κάνουν οι αστυνομικοί όλες τις ενέργειες έτσι ώστε να την οδηγήσουν για την ασφάλεια της σε κάποια δομή, μαζί με τα παιδιά της, εκτός αν δώσει κάποια άλλη εντολή ο εισαγγελέας.

Όσον αφορά στα παιδιά, προς ώρας βρίσκονται στο νοσοκομείο για φύλαξη μέχρι να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος φέρεται για καιρό να κλείδωνε στο σπίτι την γυναίκα μαζί με τα παιδιά της και να την κακοποιούσε μέχρι που εκείνη κατάφερε να βγει. Μάλιστα, ο εφιάλτης της τελείωσε όταν γείτονες άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν το θύμα με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια του, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο επίσης 32 ετών σύντροφος της.

Το θύμα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο:

"Από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με την χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς την θέληση μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά, σήμερα στις 10 το πρωί".

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες της ανταποκρίτριας της ΕΡΤ στην Ορεστιάδα, Μαρίας Μανακά, την 32χρονη περισυνέλλεξαν από τον δρόμο άνδρες της αστυνομίας, μετά από κλήση που δέχθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου από περαστικούς, στους οποίους στράφηκε η ίδια ζητώντας βοήθεια, ξεφεύγοντας από την προσοχή του.

Όπως φέρεται να είπε η ίδια, κατάγεται από την Καβάλα και γνώρισε μέσω του διαδικτύου τον 35χρονο, πριν από ένα μήνα και αποφάσισε να έρθει να τον γνωρίσει από κοντά.