MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:

Έσβησε η φωτιά στο βυτιοφόρο που ανετράπη στην Αθηνών - Κορίνθου - Παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα

Έσβησε η φωτιά στο βυτιοφόρο που ανετράπη στην Αθηνών - Κορίνθου - Παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα

Άνοιξανδύο λωρίδες προς Κόρινθο - Στον δρόμο έχει χυθεί πετρέλαιο -Στο νοσοκομείο Κορίνθου εκτός κινδύνου οοδηγός του βυτιοφόρου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, καθώς τοπρωί της Παρασκευής ανετράπη βυτιοφόρο στη Λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη φωτιά και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους οδηγούς.

Για κάποια λεπτά έκλεισε η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα, ωστόσο η πυρκαγιά κατεσβέσθη λίγο πριν τις 11 το πρωί και δύο λωρίδες προς Κόρινθο άνοιξαν.

Σταδιακά δόθηκαν στην κυκλοφορία δύο λωρίδες της Νέας Εθνικής Οδού, στο ρεύμα προς Κόρινθο, και συγκεκριμένα η μεσαία και η δεξιά λωρίδα. Ωστόσο, τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να κινούνται με αργούς ρυθμούς και υπάρχει ανάσχεση της κυκλοφορίας.

Στο ρεύμα προς Αθήνα δεν διεξάγεται η κυκλοφορία και ο δρόμος είναι κλειστός, γιατί έχει χυθεί πετρέλαιο στο σημείο όπου έχει ανατραπεί το βυτιοφόρο και καθαρίζεται το οδόστρωμα. Για τον λόγο αυτό, γίνεται εκτροπή των οχημάτων προς Αθήνα μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων.