MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:

Φωτιά στην Αττική: Μια γυναίκα νεκρή σε βιοτεχνία - Εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Φωτιά στην Αττική: Μια γυναίκα νεκρή σε βιοτεχνία - Εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Τραγωδία στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου, όπου μια 65χρονη βρήκε τραγικό θάνατο σε βιοτεχνία όπου εργαζόταν.

Τραγικές συνέπειες είχε η μεγάλη φωτιά που καίει για δεύτερο 24ωρο στην Αττική. Εκτός από τα δεκάδες ζώα που κάηκαν ζωντανά, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις που παραδόθηκαν στις φλόγες, δυστυχώς μια γυναίκα δεν πρόλαβε να βρει ασφαλές καταφύγιο και κάηκε μέσα σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με το newsit.gr, πρόκειται για μια γυναίκα 65 ετών που εργαζόταν σε βιοτεχνία κοντά στο νεκροταφείο στο Πάτημα Χαλανδρίου. Το βράδυ της Δευτέρας (12.8.2024) οι συνάδελφοί της δήλωσαν πως η γυναίκα αγνοούνταν.

Δείτε ακόμη: Στάχτη και αποκαΐδια στην Αττική - Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, αλλά εστίες και αναζωπυρώσεις

Λίγες ώρες αργότερα οι πυροσβέστες την εντόπισαν απανθρακωμένη. μέσα στο κατεστραμμένο κτίριο από την πύρινη λαίλαπα. Η περιοχή στην οποία βρισκόταν η βιοτεχνία έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Πρόκειται για περιοχή κοντά στην οδό Αναπαύσεως στο Πάτημα Χαλανδρίου. Επιχειρήσεις, σπίτια και αυτοκίνητα έχουν γίνει στάχτη.

Ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας, στην οποία η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ λέγοντας πως η 65χρονη δούλευε πάνω από 25 χρόνια στην επιχείρηση. Ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο η γυναίκα δεν βγήκε από την επιχείρηση παρά τα μηνύματα για εκκένωση.

Δείτε βίντεο: